Babyshower bedankjes

Babyshower bedankjes

Voor veel koppels geldt dat de geboorte van hun kind of kinderen misschien wel het mooiste moment is uit hun leven. Dit wordt daarom dan ook vaak gevierd, waarbij familie, vrienden en andere kennissen uitgenodigd zijn om langs te komen. De ene noemt dit feestje een babyshower, de andere zegt hier een geboorte- of een kraamfeest tegen. Behalve beschuit met muisjes, is het daarnaast ook erg leuk je gasten te voorzien van een leuk bedankje of aandenken. Hiervoor zijn veel verschillende opties mogelijk.

Babyshower bedankje voor jongens en meisjes

Een geboortebankje hoeft niet groot te zijn. Sterker nog, een klein, schattig cadeautje is vaak nog veel leuker en deze zijn tijdens deze aangelegenheden dan ook erg populair. Hierbij is zoals iedereen wel weet blauw de kleur voor jongetjes en roze de kleur voor meisjes. Maar wat geef je je gasten nu eigenlijk precies mee? Knutsel je zelf wat in elkaar of maak je wat lekkers om na afloop mee te geven? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen dergelijke bedankjes online te bestellen. De mogelijkheden hiervoor lopen erg uiteen aangezien het vaak kleine cadeautjes betreft zijn de kosten hiervoor vaak niet al te hoog.

De leukste babyshower bedankjes

Om wat ideeën op te doen is het natuurlijk handig een overzicht te krijgen van wat er zoal mogelijk is. Hieronder staan daarom verschillende interessante mogelijkheden genoemd:

Terug naar overzicht