Bedrukte relatiegeschenken

Waarom relatiegeschenken laten bedrukken?

Bedrukte relatiegeschenken zijn nog altijd erg populair. In de meeste gevallen gaat het dan om een logo dat ergens op staat gedrukt. Het voornaamste doel is dan ook om door middel van een dergelijk relatiegeschenk het bedrijf of de organisatie te promoten. Zo worden tijdens beurzen en evenementen bijvoorbeeld vaak gratis pennen, buttons, memoblokken, etc. uitgedeeld om de naam en het logo van een bedrijf te verspreiden.

Een bedrukt relatiegeschenk kan daarnaast uiteraard ook een leuk cadeautje zijn voor het personeel met bijvoorbeeld een stuk chocolade waar 'Bedankt voor je inzet' o.i.d. opstaat.

Behalve dat er achter bedrukking van een relatiegeschenk vooral een marketinggedachte zit vinden mensen het ook gewoon leuk hun eigen logo of andere afbeelding of tekst ergens op terug te kunnen zien of lezen. Het is toch min of meer je eigen product en dat blijft iets wat meer aanspreekt dan zomaar een leeg of kaal product.

Soorten bedrukte relatiegeschenken

Een cadeau of relatiegeschenk bedrukken kan uiteraard op allerlei manieren. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld zelfs al mogelijk een stuk chocoladeletter te voorzien te voorzien van bepaalde letters. Natuurlijk heb je ook de echte klassiekers, zoals bedrukte pennen en buttons. Verder zijn er nog talloze andere manieren denkbaar van bedrukte relatiegeschenken, zoals wijnflessen, aanstekers, golfartikelen, sleutelhangers en badges.

Zelf relatiegeschenk(en) laten bedrukken?

Wil jij je relatiegeschenk laten voorzien van een logo of andere print? Dat kan door op de banner hieronder te klikken. Je kunt zelf selecteren wat je precies afgebeeld ziet worden op je relatiegeschenk. Veel succes met je aankoop!

Terug naar overzicht