BluxBox.nl

De blux Box

Wil je een vrouw écht blij maken met een cadeautje? Dan kun je kiezen voor de Blux Box! Dit is een maandelijkse, feestelijk ingepakte doos die je in de post krijgt, gevuld met vier tot zes make-up producten van topkwaliteit. De make-up is elke maand een verrassing, dus een make-up liefhebber zal hier zeker blij mee zijn!

Blux Box voor een perfect verrassing

De Blux Box wordt elke maand gevuld met behulp van Mari van de Ven. Dit is een van Nederland's bekendste Hair & Beauty stylisten. Mari is degene die zorgt voor de beste cosmetica producten in de Blux Box. Dit is waarom je er dus op kunt vertrouwen dat je elke maand een goed gevulde Blux Box krijgt met de beste luxe cosmetica. Er zitten veel verschillende bekende merken make-up in de Blux Box zoals bijvoorbeeld L'Oréal paris, Maybelline en Mavala Switzerland. Als laatste maak je ook nog eens kans om een gouden ticket te ontvangen. Hiermee kan je een complete make-over krijgen van Mari van de Ven.

Elke maand weer iets moois

Wil je een Blux Box bestellen? Dan heb je de keuze uit één maand, maar ook uit een langer abonnement van bijvoorbeeld drie, zes of twaalf maanden. Deze beauty box is absoluut hét perfecte cadeau voor de beauty liefhebber. Daarnaast is het natuurlijk alleen maar mooi dat je kans kunt maken op een complete make-over met het golden ticket.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden omtrent deze leuke beauty box?

Terug naar overzicht