Boeken.com

Boek als exclusief relatiegeschenk

Bedrukte pennen, mokken of een bos bloemen. Dit kunnen zeker leuke relatiegeschenken zijn. Het gaat bij een relatiegeschenk tenslotte vaak om het gebaar. Zeker wanneer je als manager bijvoorbeeld een grote groep werknemers wilt bereiken terwijl je maar over een beperkt budget beschikt zijn dit soort geschenken of cadeaus prima om uit te delen. Soms wil je echter wat origineler uit de hoek komen of heb je met een select groepje erg belangrijke klanten te maken. Als je van deze klanten of collega's bijvoorbeeld weet dat lezen hun hobby is of dat zij een hart hebben voor bijvoorbeeld voetbal of koken, dan kan het geven van een boek hét ideale geschenk voor deze persoon of personen zijn.

Bestel je boek of boeken als relatiegeschenk bij boeken.com

Boeken.com is een webwinkel met een zeer breed assortiment aan verschillende boeken. Neem daarom zelf eens een kijkje op de site door op de banner onderaan de pagina te klikken. Alle bestsellers en nog veel meer andere boeken zijn hier te krijgen.

Boek categorieën

Bij boeken.com put je uit een brede categorie aan soorten boeken. Behalve normale boeken kun je hier overigens ook e-books krijgen. Een overzicht van alle categorieën vind je hieronder:

Gratis verzending al vanaf 20 euro

Heb jij een bestelling bij boeken.com geplaatst van minimaal 20 euro? In dat geval hoef je geen verzendingskosten te betalen. Ook wanneer je een top 10 boek bestelt ben je geen servicekosten schuldig.

Goedkope e-Books

Terug naar overzicht