Bruiloft bedankjes

Waarom bruiloft bedankjes?

Een bruiloft behoort voor de meeste personen tot één van de meest memorabele momenten uit hun leven. Tenminste, zo'n dag zou het moeten worden. Natuurlijk wil je dan ook dat alles zo goed mogelijk georganiseerd is en dat iedereen zich goed amuseert. Je hoopt als bruidspaar dat de bruiloft niet alleen voor jullie zelf het een onvergetelijke dag wordt, maar ook voor alle genodigden, waaronder vrienden en familie. Je bent hun bovendien erg dankbaar voor al hun liefde en steun en voor dat zij zijn komen opdagen tijdens jouw bruiloft. Een ideaal moment dus om wat voor hen terug te doen. Bruiloft bedankjes zijn daarom erg populair. Het hoeft niet per se iets groots of duurs te zijn; het gaat tenslotte om het gebaar.

Wat zijn leuke bruiloft bedankjes?

De mogelijkheden met betrekking tot bruiloft bedankjes zijn eindeloos. Voor 2 euro kun je met een leuk, schattig cadeautje al klaar zijn. Je kunt het ook iets groter aanpakken door bijvoorbeeld een tasje samen te stellen met hierin allerlei kleine cadeautjes. Het is maar net wat je zelf wilt! Je kunt het in ieder geval haast niet fout doen. Maar wat is nou echt leuk om mee te geven na een bruiloft? Wij hebben voor jou een aantal leuke ideeën op een rij gezet:


Natuurlijk is het ook mogelijk om voor de vrouwen, mannen en kinderen allemaal iets aparts te doen. Voor de mannen bijvoorbeeld een bierfles opener, voor de vrouwen een rode kaars met hartjes en voor de kids een speelgoed autootje. Wat verder ook altijd leuk is en wat bij vrijwel elk cadeau mogelijk is is om het te verpakken en om een klein kaartje met hierop een boodschap achter te laten. Bepaal zelf of je het bedankje liever (deels) zelf maakt of niet. Vaak zijn eigen gemaakte of zelf verzonnen cadeautjes minimaal net zo leuk of zelfs nog leuker dan gekochte cadeaus.

Terug naar overzicht