Communie bedankjes

Communiebedankjes

Een communie geldt voor een kind toch als een bijzondere dag in hun leven. Het is toch weer allemaal net iets anders dan hun verjaardag en Sinterklaas welke elk jaar gehouden worden. Iets extra's meegeven na afloop, ook als blijk van waardering, is natuurlijk altijd leuk.

Communie bedankjes en snoepgoed

Kinderen blijven kinderen en kinderen zijn nu eenmaal dol op zoetigheid. Een simpele zak met snoep doet het dus altijd goed en waarom zou je daarom per se verder kijken dan dit. Toch is het wellicht ook wel eens leuk om met iets originelers op de proppen te komen en ook dat is zeker mogelijk met snoep. Hieronder daarom een aantal leuke ideeën:

Andere communie bedankjes

Natuurlijk hoeft niet elk communie bedankje uit alleen maar snoep te bestaan. Het is ook leuk zelf wat samen met de kids in elkaar te knutselen of wat te kopen via het internet. Ook hiervan hebben wij een aantal leuke ideeën op een rijtje onder elkaar gezet:

Communie bedankje kopen?

Op het internet zijn talloze sites welke leuke bedankjes aanbieden voor speciale gelegenheden, waaronder communies. Hieronder staat een banner die direct doorlinkt naar één van zo'n sites. Neem dus gerust eens een kijkje op deze site en wellicht dat je iets leuks tegenkomt om na afloop van de communie van je zoon of dochter uit te delen.

Terug naar overzicht