Inspiratie voor kerstpakketten

Kerstpakketten zijn een populaire manier om waardering en dankbaarheid te tonen aan werknemers, klanten of (zaken)relaties. Een kerstpakket is een cadeaupakket dat rond de feestdagen wordt gegeven, meestal gevuld met voedsel, dranken en andere cadeauartikelen. Het is een traditie die al een hele lange tijd bestaat en nog steeds veel wordt gewaardeerd.

Bestaande kerstpakketten

Een kerstpakket kan variëren van een klein cadeau tot een uitgebreid pakket met verschillende items. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun eigen kerstpakketten samen te stellen om het cadeau persoonlijker en relevanter te maken voor hun werknemers. Dit kan betekenen dat er items worden toegevoegd die gerelateerd zijn aan de interesses en hobby's van de ontvanger, of dat het pakket in een specifieke stijl of kleurenschema wordt gemaakt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een bestaand kerstpakket aan te schaffen.

Custom-made kerstpakketten

Soms wil je net dat beetje extra geven, iets dat echt persoonlijk en uniek is. Dat is waar de Company of Gifts custom-made kerstpakketten samenstellen in beeld komen. 

Een custom-made kerstpakket is een kerstpakket dat volledig is aangepast aan de wensen en behoeften van de ontvanger. In plaats van een bestaand pakket te geven, krijgen ontvangers een pakket dat speciaal voor hen is samengesteld. Dit kan betekenen dat er items worden toegevoegd die gerelateerd zijn aan de interesses en hobby's van de ontvanger, of dat het pakket in een specifieke stijl of kleurenschema wordt gemaakt.

Een custom-made kerstpakket biedt vele voordelen ten opzichte van een standaardpakket. Allereerst toont het aan dat je als werkgever of zakenpartner echt hebt nagedacht over de ontvanger en hun persoonlijke voorkeuren. Het is een manier om te laten zien dat je geeft om je medewerkers of klanten en hun waardering op prijs stelt.

Ten tweede is een custom-made kerstpakket vaak meer relevant voor de ontvanger. Het is immers een pakket dat speciaal voor hen is samengesteld en niet zomaar een standaard cadeau dat aan iedereen kan worden gegeven. Hierdoor zal het cadeau meer gewaardeerd worden en zal de ontvanger zich éxtra speciaal voelen.

Ideeën custom-made kerstpakketten

Wellnesspakket: Help iemand ontspannen en tot rust komen met een wellnesspakket. Vul het met geurkaarsen, badzout, bodylotion, gezichtsmaskers en andere verzorgingsproducten. Het is een perfect cadeau voor iemand die wel wat me-time kan gebruiken.

Themapakket: Een themapakket kan van alles zijn, van een sportpakket tot een filmavondpakket. Het is een leuke manier om de interesses van de ontvanger te benadrukken. Stel bijvoorbeeld een sportpakket samen met een sporttas, een bidon, sportkleding en een sportboek voor de sportliefhebbers binnen het bedrijf.

Kookpakket: Een kookpakket is een leuk idee voor degenen die van koken houden. Voeg ingrediënten toe voor een heerlijke maaltijd, een receptenboek en keukengerei zoals een mooie snijplank, een houten lepel en een schort.

Terug naar overzicht