Een kerstpakket als bedankje met kerstmis

Wanneer December aanbreekt is er weer bijna een heel jaar lang stevig doorgewerkt in heel Nederland. Bedrijven sluiten het jaar af, en de cijfers worden bekend. Er wordt wel eens gezegd, de werknemers maken het bedrijf. Door al het harde werk wat verzet wordt is het bedrijf waar het vandaag is. En wat is er nou leuker om de werknemers te verrassen. Kerstmis is de tijd van familie en gezelligheid onder elkaar, dus daarom is het tijdens Kerstmis  het perfecte moment om de werknemers te bedanken. 

De perfecte kerstpakketten

Het perfecte kerstpakket is een kerstpakket waarvan je zeker weet dat de werknemers het waarderen. Neem er dus even de tijd voor, en laat meerdere er naar kijken. Ga hierbij ook voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Werknemers stellen het vooral op prijs wanneer ze zien dat er daadwerkelijk aan ze is gedacht. De verwachtingen zijn dat er niet meer dan 50 euro per kerstpakket wordt uitgegeven, dus hier kan altijd onder gebleven worden. De gemiddeldes liggen al jaren rond de 35 euro. Maak ook iets bijzonders van het uitgifte moment. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke kerstgroet toe. De kerstpakketten krijgen hierdoor meer waardering bij de ontvangers.

Kerstgeschenken onmisbaar

Uit onderzoeken is gebleken dat maar liefst 98% van de werknemers het op prijs stelt wanneer zij een kerstgeschenk ontvangen van hun werkgever. Deze kerstgeschenken worden door het personeel vaak geassocieerd met de waardering die zij krijgen vanuit een bedrijf. Zo zou 52% van de werknemers het dus ook erg vinden als zij niks kregen met Kerstmis. Wanneer werknemers dus een mooi kerstpakket krijgen weerspiegelen ze hier hun waardering naar. Echter maakt het 40% van de werknemers niet uit wat voor waarde het kerstpakket heeft. Het gaat meer om het gebaar dan om de waarde. Wat er in het kerstpakket moet loopt wel uiteen bij de werknemers. Zo verwacht 30% van de werknemers een traditioneel kerstpakket. Wat onder een traditioneel kerstpakket valt zijn ook de meningen over verdeelt. Een deel geeft aan dan zij daarbij denken aan een 'kerststol, fles wijn of iets dergelijks', en de rest heeft het over een goed gevulde kartonnen doos met etenswaren. 60% van de werknemers geeft aan dat zij het waarderen wanneer zij zelf hun kerstgeschenk mogen uitkiezen.

Ruime aanbod van Kerstpakketten idee

Het ruime aanbod van Kerstpakketten Idee kruist alle vakjes aan wanneer het aan komt op de behoeften en wensen van de klant. Ruim 700 pakketten zijn hier beschikbaar, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Zoals eerder aangegeven gaf ruim meer dan de helft van de werknemers aan dat zij het zouden waarderen wanneer zij zelf hun kerstgeschenk mogen uitkiezen. Bij Kerstpakketten Idee is er het eigen keuze pakket. Met het eigen keuze pakket krijgen de werknemers een giftbox met een giftcard geleverd. Via deze giftcard kunnen de werknemers op een webshop die wordt ingericht in de stijl van het bedrijf een geschenk kiezen. Bestel dus snel op de website van Kerstpakketten idee.