Yesgifts.nl

Yes Gifts

Yesgifts.nl is een site die zich volledig toespitst op de verkoop van relatiegeschenken en promotieartikelen. Wanneer je aan relatiegeschenk denkt kan het om van alles gaan. Een aantal ideeën hiervan staan uitgebreid op lovelygiveaways.nl behandeld: boeken, dranken, kerstpakketten en bedrukte relatiegeschenken. Natuurlijk zijn er ook nog talloze andere mogelijkheden te benoemen om een collega of klant mee te verblijden.

Verschillende relatiegeschenken Yesgifts.nl

Je kunt voor de mogelijkheden natuurlijk ook meteen zelf een kijkje nemen op de site van Yesgifts. Dit kun je doen door op de banner onderaan deze pagina te klikken. Een kort overzicht van een aantal mogelijkheden vind je ook hieronder:

Huwelijk bedankjes

Behalve relatiegeschenken en promotieartikelen kun je op yesgifts.nl ook verschillende huwelijk bedankjes vinden. Een aantal hiervan zijn:

Relatiegeschenken kopen/bestellen bij Yesgifts

Zoals hierboven al aangegeven kun je op onderstaande banner klikken om meteen door te gaan naar de webshop van Yesgifts. Hier vind je het complete overzicht van wat je zoal bij deze online shop kunt krijgen.

Levering en service

Aangezien het bij relatiegeschenken vaak om grote bestellingen gaat kan de levering van deze producten vaak wel wat dagen duren. De onbedrukte artikelen heb je echter al binnen twee dagen in huis. Betaling vindt in de meeste gevallen pas achteraf plaats en orders van boven de 495 euro worden gratis verzonden.

Terug naar overzicht